Nákupný košík je prázdny.

0 položiek
Spolu:
0,00 €
Vstúpiť
0 položiek (0,00 €)
 
 
0,00 € (0 položiek) vstúpiť do košíka
Kategórie      

Informácie o súboroch cookies

Úvod Informácie o súboroch cookies

INFORMÁCIE O SPRACÚVANÍ SÚBOROV COOKIES

V zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „všeobecné nariadenie o ochrane údajov") a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov") uvádzame, že naša webová stránka  https://www.hydraulikapo.sk/ používa technológiu cookies.

 

Cookie je krátky textový súbor, ktorý sa po navštívení našej webovej stránky uloží na pevný disk počítača alebo na iné zariadenie. Webovým stránkam umožňuje napríklad zapamätať si informácie o vašej návšteve, preferovaný jazyk a ďalšie nastavenia.

 

Webové stránky www.hydraulikapo.sk spoločnosti HARPEX s.r.o. využívajú nasledovné cookies:

 

(i) Technické cookies, ktoré slúžia napríklad na zaznamenanie aktuálneho obsahu nákupného košíka. Tieto cookies sú nevyhnutné pre správne fungovanie webových stránok, spracovanie uvedených informácii je realizované na základe oprávneného záujmu spoločnosti HARPEX s.r.o., čiže na ich uchovanie nepotrebujeme Váš súhlas.

 

(ii) Analytické cookies, ktoré slúžia pre anonymný zber dát zákazníckeho správania na webe www.hydraulikapo.sk spoločnosti HARPEX s.r.o. a neobsahujú osobné údaje. Tieto cookies sú zbierané až po udelení súhlasu zo strany užívateľa webovej stránky spoločnosti HARPEX s.r.o.

 

(iii) Marketingové cookies, umožňujú webovej stránke spoločnosti HARPEX s.r.o. napríklad zapamätať si navštívené produktové kategórie, vďaka čomu sa užívateľom následne zobrazujú relevantnejšie a personalizované reklamné ponuky. Tieto cookies sú zbierané až po udelení súhlasu zo strany užívateľa webovej stránky spoločnosti HARPEX s.r.o.

 

1. Identifikačné údaje a kontaktné údaje prevádzkovateľa:

Prevádzkovateľom osobných údajov je spoločnosť HARPEX s.r.o., so sídlom Košická 9, 082 04 Drienov, IČO 48 060 925, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Prešov, Oddiel Sro, Vložka číslo 31272/P (ďalej len „HARPEX s.r.o.“), ktorá spracúva osobné údaje za podmienok uvedených nižšie.

2. Účel spracúvania osobných údajov, na ktorý sú osobné údaje určené:

Prevádzkovateľ používa na tejto webovej stránke súbory cookies za účelom prispôsobenia zobrazenia webovej stránky, merania návštevnosti webovej stránky a cielenej reklamy.

 

3. Identifikácia príjemcu alebo kategórie príjemcu:

Príjemcovia resp. kategórie príjemcov, ktorí spracúvajú údaje získané prostredníctvom cookies využívaných na web stránke www.hydraulikapo.sk sú:
- Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
 

4. Druhy spracúvaných cookies

Platforma na bannerovú reklamu, retargeting, meranie konverzií.

Partner Účel Ochrana osobných údajov
Google Ads Platforma na reklamu vo vyhľadávaní, bannerovú reklamu, YouTube reklamu, retargeting, meranie konverzií. https://policies.google.com/privacy
Google Analytics Analytický a marketingový nástroj na zisťovanie správania používateľa na stránke, za účelom návrhu lepšieho rozvrhnutia, funkcionalít a ďalšieho vylepšovania stránok, profilovania používateľa a zacielenia personalizovanej reklamy. https://policies.google.com/privacy

 

5. Cezhraničný prenos osobných údajov mimo EÚ

Cezhraničný prenos osobných údajov do tretích krajín mimo Európskeho hospodárskeho priestoru alebo medzinárodnej organizácie sa neuskutočňuje.  K tomuto dochádza iba v prípade, ak udelíte súhlas s ukladaním cookies pre marketing. V takom prípade budú Vaše osobné údaje prenášané do USA, do spoločnosti Google LLC, ktorá je poskytovateľom služby Google Analytics, ktorú prevádzkovateľ využíva za účelom merania návštevnosti a aktivity na webovej stránke prevádzkovateľa.

 

6. Informácia o existencii automatizovaného rozhodovania (profilovanie)

Prevádzkovateľ nevykonáva spracúvanie osobných údajov založené na automatizovanom individuálnom rozhodovaní ani nevykonáva profilovanie.

 

 

7.  Práva dotknutej osoby

Dotknutá osoba má právo:

  •  požadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby,

Ako dotknutá osoba máte právo na poskytnutie zoznamu osobných údajov, ktoré od Vás máme k dispozícii ako aj informácie o tom ako Vaše osobné údaje spracúvame.

  • na opravu osobných údajov

Prijali sme opatrenia, aby sme uchovávali Vaše presné, úplné a aktuálne osobné údaje. Ak si myslíte, že Vaše osobné údaje, ktoré uchovávame nie sú presné, úplné a aktuálne, prosím informujte nás o tom.

  • na vymazanie osobných údajov,

Ako dotknutá osoba nás môžete požiadať aj o vymazanie Vašich osobných údajov, ak sú na to splnené zákonom uvedené dôvody, napr. ak už účel spracúvania skončil.

  • na obmedzenie spracúvania osobných údajov,

Ako dotknutá osoba nás môžete pri splnení zákonných podmienok požiadať, aby sme prestali používať Vaše osobné údaje, napr. za situácie ak si myslíte, že Vaše osobné údaje, ktoré uchovávame, sú nepresné a pod. 

  • odvolať súhlas,

Ako dotknutá osoba máte právo kedykoľvek odvolať Váš súhlas v prípadoch, keď Vaše osobné údaje spracúvame na základe Vášho súhlasu. Odvolanie súhlasu môžete vykonať vo svojom webovom prehliadači alebo po stlačení Nastavenie cookies v pätičke webu.

  • podať návrh na začatie konania resp. sťažnosť na dozorný orgán,

Ako dotknutá osoba máte právo podať návrh resp. sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, https://dataprotection.gov.sk , Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. číslo: +421 /2/ 3231 3214; E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk

Dotknutá osoba môže požadovať výkon vyššie uvedených práv kedykoľvek, a to prostredníctvom emailu hydraulikapo@hydraulikapo.sk, tel. č.: +421 940 222 787, alebo písomne na poštovú adresu sídla prevádzkovateľa. Prevádzkovateľ vybaví žiadosť dotknutej osoby v súvislosti s vyššie uvedenými právami v zákonných lehotách. 

Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?
Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).
Novinky
 Hydromotor SMM 12,5 M+S Hydraulic
155,83 € bez DPH 187,- € s DPH
 Sada hydraulické čerpadlo 54L/min L s domcom
266,67 € bez DPH 320,- € s DPH 370,- € s DPH
 Domec opora hydraulickeho čerpadla G2
95,- € bez DPH 114,- € s DPH
 Sada uloženia sklápač do 4 ton
93,33 € bez DPH 112,- € s DPH
 Sada na ovládanie hydraulického rozvádzača vzduchom
29,17 € bez DPH 35,- € s DPH 45,- € s DPH
Odporúčame
  
Info Kontakt

 Web:       www.hydraulikapo.sk

 Mobil:      0940 222 787

                 

 e-mail:     hydraulikapo@hydraulikapo.sk

   DPDPošta

Copyright 2015 - 2024 © hydraulikapo.sk